2014.09.02 19:30

Hittantábor

2014.augusztus 22-én hittantárbort tartottunk Mocsán. Reggel már 1/2 9-kor gyülekeztek a gyerekek, hiszen a tábor első és kellemesebb része kezdődött egy szép kirándulással a tatai kapucinus templomba.A kirándulás különlegessége az volt, hogy a 35-40 km-es utat egy különleges járművel tettül meg, aminek a felénk ismert neve: "DOTTÓ" - egy motoros, kisvasúthoz hasonló, de közúton közlekedő kisvonat. Kocson egy kiadós fagyizás után felvettük a kocsi résztvevőket, majd elindultunk Tatára. A gyerekek örömmel és nagy lelkesedéssel integettek a városban minden járó-kelőnek, akik megértéselés kedvesen vissza is integettek.

Délben finom ebéd várta a gyerekeket, majd megkezdődött a komolyabb része a tábornak. Vetélkedők, rajzok, versek, ügyességi játékok, sorversenyek tarkították a gyerekek délutáni elfoglaltságát. Este szentmis és értékelés zárta a másidik részt, majd 8 óráig a gyerekek zenés játszóházzal zárták a mocsai hittantábort.

Köszönjük a szülőknek a hitoktatóknak, a segítőknek és a gyerekeknek is, hogy ilyen szép napot szereztek nekünk a nyár végére.

—————

Vissza


Elérhetőség

MOCSAI PLÉBÁNIA

Kis u. 24

+36/34/349694